31 Mayıs 2011 Salı

Terazi Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.
Terazi burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sürekli başarılı olmak istiyor, bu nedenle yanınızda çalışanlar üzerinde baskı kuruyorsunuz. Biraz daha esnek olmaya gayret edin. Sevdiğiniz kişinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilir ona moral verebilirsiniz.
Terazi burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevrenizdekilerin, biraz aykırı biri olduğunuz yolundaki görüşlerini inkar eder davranışlar içindesiniz. Sözlü olarak yadsıdığınız genel kurallar içinden bazıları, sizin için oldukça önemli. Arkadaşlık ölçülerinize göre, sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle kesmiş olduğunuz ilişki, bugünlerde yeniden canlılık kazanabilir. Ama istekli olmayacaksınız.

Aşk Yaşamı : Size yönelik hayranlık duygusunun da barındığı bir ilişki içindesiniz. Mutluluğunuzdaki ortak görüşler ve ortak beklentiler, heyecanın zıt kişiliklerin oyunu olduğu tezlerini çürütüyor.

İş Yaşamı : Bir iş bağlantınızda son zamanlarda ortaya çıkan, belli amaçlara yönelik gevşeklik, sonradan probleme dönüşebilir. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel gibi görünüyor.

Para Durumu: Aşırıya varan harcamalarınız olabiliyor. Bunun dışında, size sorun yaratacak maddi tıkanmaların uzağındasınız. Yakında umutlandırıcı gelişmeler söz konusu.

Dikkat: Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamaya gayret etmelisiniz.
Terazi burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, doğal olan çekiciliğinizi bir kez daha hissedeceğiniz ortamlara gireceksiniz. İletişim konularının gündem kazanması sonucunda, bazı iş bağlantıları yapacaksınız. Üstün nitelikli kişilerin fikirlerine ihtiyacınız olacak. Aile içinde, sizden daha olgun kişilerin desteği üzerinizde olacak. Yaşantınızda bir takım değişimlere ihtiyacınız var.


Terazi Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder