31 Mayıs 2011 Salı

Terazi Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye fikirlerinizi anlatmakta ve kabul ettirmekte zorluk çekebilirsiniz. İstediğiniz çözümü bulmanız da güç olabilir. Bu nedenle sakin olmalı, aranızdaki sorunu konuşarak çözmelisiniz.
Terazi burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz var. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olabilir. Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bitirdiğiniz yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde eleştirilere karşı daha açık davranmak, sizi doğru bir şekilde yönlendirebilir. Ne yaşadığınızdan emin değil gibisiniz. Duygularınızı tanımlamak için zamana ihtiyacınız olabilir.

İş Yaşamı : Geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olacak. Önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak şeyler değil. daha güvenli ve iyimser olabilirsiniz.

Para Durumu: Paranızı değerlendirme isteğinizi bir süre erteleyin. Bu parayı kullanacağınız daha cazip olanaklar çıkabilir. Kendinizi daha güvende hissedebilmeniz için daha gerçekçi planlar yapmanız gerekiyor.

Dikkat: Çok hassas bir konuda gerekli özeni göstermiyorsunuz. Bu konuda daha dikkatli davranmanız gerekiyor.
Terazi burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizde dengeli ve yapıcı davranmanıza rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasınız. İsteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.


Terazi Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder