31 Mayıs 2011 Salı

Oğlak Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.
Oğlak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Neşeli bir ortamda dostane başlayan ilişkiniz yakında duygusal yoğunlukta ilerleyebilir. Aşk rüzgarlarının esintilerine hazır olun. Yoğun iş temposu nedeniyle strese girdiniz. Kısa bir tatil size iyi gelecektir.
Oğlak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Ama içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmanız yararlı olabilir. Bir konuda zevkli olduğu kadar da zor olan bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları arayışlarınız olacak.

Aşk Yaşamı : Kalıcı olmayacağına çok inandığınız bir ilişkiyi sınırlı tutmaya çalışıyorsunuz. Karşı tarafın azmi sizi baştan çıkartabilir. Duygu mantık çatışmanızda duygular birkaç puan önde.

İş Yaşamı : Ortaya henüz koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir. Yaratıcılığınızın bilinçli oluşturulan bazı koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açmamalı.

Para Durumu: Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz. Şartlarınız sizden beklenen bazı desteklerin önünü tıkıyor. Bugün gecikmiş bir alacağınızda ısrarcı olabilirsiniz.

Dikkat: Bugünlerde önemsediğiniz bazı kararları almakta zorlanabilirsiniz.
Oğlak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal konularda kendinizi daha özgür ve rahat hissetmek isteseniz bile, geleneksel yapınızı zorlayıcı hareketlerden kaçamıyorsunuz. Bugün iletişim konusunda engellemeler yaşayacak ve kendinize ait birtakım zorlukları göğüslemek zorunda kalacaksınız. Yüksek ideallerinizin ön planda olacağı bir gün.


Oğlak Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder