31 Mayıs 2011 Salı

Kova Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. İşinizde süregelen olumsuzluklardan ve tersliklerden arınacaksınız. Mesleğinizdeki yeteneklerinize öncelik tanıyın
Kova burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor. Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Sabrınızı sınadığınızı düşünüp ilgisiz kalmaya çalıştığınız konu, yanlış donelerle sizi yanıltabilir.

Aşk Yaşamı : Yakın dostların düşünceleri yarar getirebilir, ciddiye almaya değer. Aşkı bütün yoğunluğuyla yaşamak istiyorsunuz, ama çeşitli etkilenmelerin tek sorumlusu partneriniz değil.

İş Yaşamı : Önümüzdeki günlerde uzun yolculuklar ve umut verici görüşmeler olabilir. İş hacminizi genişletmek istiyorsunuz. Kurmaya çalıştığınız ilişkilerde, aceleciliğinize yönelik güvensizlikler var.

Para Durumu: Alım satım konularında çok çeşitli seçeneklerle karşılaşabilirsiniz. Abartılı fikirler sizi hatalı düşüncelere sürükleyebilir. Çevrenizde birtakım elemeler yapmanız gerekiyor.

Dikkat: Kimi konularda çok gözü peksiniz. Bu, son zamanlarda elde ettiğiniz huzuru kaçırmanıza neden olabilir.

Kova burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün Ay iletişim evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Özellikle kişisel tavırlarınız karşılaşacağınız olaylar üzerinde belirleyici olacak. Enerjinizi yanlış kullanmak istemiyor olmanız yüzünden, zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.


Kova Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder