31 Mayıs 2011 Salı

İkizler Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

İkizler burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Seyahate çıkmak için uygun bir gündesiniz. Böylece uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulmak için spor yapın.
İkizler burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman, zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var.

Aşk Yaşamı : İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir. Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız.

İş Yaşamı : Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir.

Para Durumu: Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor. Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir.

Dikkat: İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz. Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor.
İkizler burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle iş birliği içinde olacaksınız. Bugün, kendinizle ilgili yeni projeler üretme çabasındasınız. Partnerinizle ortak çalışmalar yapmak için, uygun bir gündesiniz. Onunla paylaşacağınız çok şey var. Fakat sizin değişime olan ihtiyacınız yüzünden, sosyal ilişkilerinizi kendi tarzınıza göre yaşamak istiyorsunuz.


İkizler Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder