31 Mayıs 2011 Salı

Boğa Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

Boğa burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kararlarınızı uygulayacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Sahip olduğunuz değerlerin kıymetini bilin. Kendinize çeki düzen vermenizin zamanı çoktan geldi. Yaşınıza göre giyinmelisiniz.
Boğa burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yaşamınızı bir yönüyle yenileme düşünceleriniz, ihtiyaçtan değil de, özgürlük duygunuzun kışkırtmalarından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Görmediğiniz, bilmediğiniz yerler sizi heyecanlandıracak. Eş, dost konularında oturmuş ilişkiler, bugünlerde biraz hassasiyet gerektiriyor.

Aşk Yaşamı : Son zamanlarda aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaşıyorsunuz. Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek çabaları içinde görünmüyorsunuz.

İş Yaşamı : İleriye ertelediğiniz bazı pürüzlerin, şimdilerde çözümlenmesi gerekiyor. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek.

Para Durumu: Daha ortak çabalar içine girmeyi denemelisiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir.

Dikkat: Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz kararlılık, tutuculuk gibi algılanıyor. Eleştiriye açık olmanız, bazı zaaflarınızı size gösterebilir.
Boğa burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay bilinçaltınız yorabilir. Duygusal konularda performans yüksekliği göze çarpıyor. Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak, birçok ayrıntılar söz konusu olabilir. Gizliliklerin size kazandıracağı hiçbir şey yok unutmayın.


Boğa Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder