31 Mayıs 2011 Salı

Başak Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.
Başak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş yerinizde sizinle birlikte iş yola çıkan insanların başarılı olamak için en az sizin kadar kararlı olduklarından şüpheniz olmasın. Onlar asla sizi yarı yolda bırakmazlar. Sağlık sorunlarınaz gereken özeni gösterin.
Başak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Mutluluğu arayan bir insansınız. Bu özelliğiniz, sizde sürekli olarak yenilikler yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz, iletişim kurmada yararlı bir malzeme. Fakat yeniliğe kapalı olduğunuz yanlarınızı gizlememelisiniz. Ev içinde bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar edemiyorsunuz. Sevgilinizin arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız.

İş Yaşamı : İşlerinizi yoluna koyabilmeniz, doğru zamanlamalara bağlı. İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldıracak. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Para Durumu: Kolay harcıyorsunuz ve bunu bir övünç olarak görüyorsunuz. Değişmeye çalışın. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir.

Dikkat: Belli bir zamandan beri soğuk götürdüğünüz bir ilişkinizde, sonradan anlayacağınız değerler var.
Başak burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ay kombinasyon burcunuz Boğa’ya geçerken, uzak yollarla ilgili projeleriniz gündem kazanacak. Yapmayı planladığınız işlerinizi kendi düşünce tarzınıza göre uygulayacaksınız. Yüksek idealler peşindesiniz ve ihtiyacınız olan motivasyon, sadece kendi gücünüzde saklı. Bugün içgüdüsel hareket edeceksiniz.


Başak Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder