31 Mayıs 2011 Salı

Balık Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

Balık burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İyi niyetle yaklaştığınız kişiler ne yazık ki çoğu zaman sizi hayal kırıklığına uğratıp bu yönünüzü istismar edebilir. Alışveriş çılgınlığına dur demenizin zamanı geldi. Aksi halde ileriki günlerde sıkıntıya düşebilirsiniz.

Balık burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin duygularından yeterince emin olabilmeniz için, karşı tarafın yapabileceği başka bir şey yok. Tarafların tümüyle birbirlerine odaklandıkları davranışların, ilişkinin belli bir sürecine ait olduğunu kabullenmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : Epeyce bir zamandır kafanızı kurcalayan bir belirsizlik, günün ilerleyen saatlerinde netlik kazanabilir. Birtakım barışçı sinyaller, bugün genel bir memnuniyete neden olacak.

Para Durumu: Belli bir zaman içerisinde rahatlatıcı toparlanmalar olabilir. Geçmişte yapılan hatalı tercihler, şimdilerde yaşadığınız pişmanlıklara denk düşecek boyutlarda değil.

Dikkat: Israrlı suskunluğunuz, yanlış değerlendirmelere neden oluyor. Belli bir özen içinde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz.
Balık burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bilimsel konularda ilginizin yoğun olduğu bir gün olmasına rağmen işinizle ilgili geniş bir araştırma içinde olacaksınız. Partnerinizin şartlarını, kendi isteklerinizle birleştirebilir ve birlikte bir çok ortak çalışma yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili bir çok detaylar gündem kazanacak ve fiziksel arzularınız ön plana çıkacaktır.


Balık Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder