31 Mayıs 2011 Salı

Akrep Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.
Posta Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Akrep burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size danışanları sevgiyle kucaklıyor, elinizden gelen yardımı yapıyorsunuz. Önemli projenizin sonuna geldiniz. Yorulduğunuza değecek. Size yardım edenlerle birlikte bunun keyfini çıkaracaksınız.
Akrep burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık olmanız, sizi hiçbir amaç taşımayan fevri davranışlara yöneltebilir. Akşama doğru bir kalabalık içindesiniz. Bu gurupta tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde iş ya da başka sosyallikler içinde yeni tanışmalar sizin için anlamlı. Yeni gelişmeler sizi etkileyebilir. Beklemediğiniz ölçülerde kendinizi bağlanmış hissedebilirsiniz.

İş Yaşamı : İkili bir ilişkide ısrarla korumaya çalıştığınız güveni hızla kaybedebilirsiniz. Randevularınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bugünlerdeki görüşmeler içinde, özel anlam taşıyanlar olacak.

Para Durumu: Elinizdeki parayı korumanız şeklindeki düşünceler önemli. Girişimci ruhunuzu bugünlerde denetlemek, size gelecekte yarar getirebilir. Şansınıza duyduğunuz güveni fazla abartmamalısınız.

Dikkat: Bazılarındaki yetersizliğiniz, size üzüntüler yaşatabilir. Çeşitli konulardaki görüşlerinizi cesaretle dile getirebiliyorsunuz.
Akrep burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay Koç burcunda ilerlerken, ilişkilerinize yepyeni bir motivasyon kazandırıyor. Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor.Öfkelerinizi baskı altında tutmayı başardığınız sürece iş motivasyonunuz daha da artacak..Fırsatlarla yüklü bir gün.


Akrep Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder